SIMPANAN EMAS Quantum Metal

Cipta Pendapatan PASIF, Dengan emas digital

Kini Emas tidak berat lagi. Satu Teknologi terkini Menyimpan “Aset Emas” ke dalam bentuk Digital secara Selamat & Telus , Di samping mendapat Keuntungan Pasif dan Pendapatan .

Bukan hanya menjual Produk, tetapi berkongsi pengetahuan. Bukan sahaja Melindungi Kekayaan anda tetapi juga Memberi Pendapatan.  Emas adalah sebagai Transfer Pembayaran Bonus Anda. Menarik Bukan!

Istilah di Quantum Metal

Simpanan Emas ( GSA)

Fungsi akaun ini sama dengan Akaun bank . Anda boleh mula Menyimpan Emas di sini dari RM 10 . Nilai simpanan akan ditukar secara langsung menjadi Emas. Setiap kali ada kenaikan harga emas, nilai simpanan anda akan meningkat. Anda bebas mengeluarkan simpanan anda pada bila-bila masa.

Selain mengeluarkan simpanan anda secara tunai (akaun bank), anda juga boleh memohon untuk mengeluarkan simpanan anda dalam bentuk emas fizikal ( * emas batangan Perth Mint * dengan nilai 1g, 5g, 10g, 50g atau 100g).

Pinjaman Emas ( GAE )

Di GAE, kita dapat menggandakan Simpanan Emas kita menjadi 5X atau 10X !. Sekiranya kita menyimpan gandaan $ 25, ia akan menjadi 5 X kali ganda, tetapi jika kita menyimpan gandaan dari $ 250, ia akan menjadi 10 X kali ganda.

Contoh :  Anda Beli 5 gram emas, anda akan mendapat baki simpanan 5 X 10. Lipat hingga 50 gram. Pembelian GAE anda diberikan 10X dari unit anda. Sekiranya harga emas naik, anda boleh menarik diri Untung 10 kali ganda dari kenaikan emas.

Setelah mengeluarkan baki deposit kembali kepada syarikat tanpa faedah, dan kami mendapat keuntungan dari kenaikan emas yang berasal dari pinjaman dari syarikat itu.

Pajak Emas ( GCA )

Di GCA, Kita boleh menggadaikan Simpanan Emas. Kita boleh mendapat baki Tabungan Emas sebanyak 75%. Contoh: anda Mempunyai simpanan emas bernilai RM 1000, maka kita dapat wang RM 750.

Nilai simpanan kita masih RM 1000 selagi belum diambil

Apabila harga emas naik, dan meningkat jika boleh melebihi pajak anda. Maka simpanan anda masih utuh dan juga dapat mendapat keuntungan lagi dari kenaikan emas.  .

Affiliasi / Sekutu ( Reseller )

MAKSIMALKAN ASET ANDA

Leverage Kredit Hingga x10

PELABURAN SIMPANAN EMAS DIGITAL

Gandakan SIMPANAN EMAS Anda!

Quantum Metal

Kami adalah pasukan pakar, usahawan, profesional, pemasar rangkaian dalam Quantum Metal. QM salah satu pengedar jongkong emas dan pembekal sistem emas terbesar di Malaysia.

99,99% produk emas

Perniagaan Quantum Metal menyediakan produk emas premium 99.99% ke pasaran Malaysia termasuk, badan kerajaan, bank, institusi kewangan, peniaga dan peniaga individu. Quantum Metal memulakan hubungan antara bank tempatan dan Pembekal Bullion Antarabangsa, termasuk, Perth Mint.

Buat Pendapatan Pasif

Ini adalah Peluang baik untuk menjadi Pioneer di Negeri Anda. Daftar Sekarang! Gandakan Aset Emas & Wang Simpanan anda sekaligus Mendapatkan Income Harian bersama kami!

Shari’ah Advisor Untuk Quantum Metal

ISRA : INTERNATIONAL SHARI’AH RESEARCH ACADEMY 100% MILIK BANK NEGARA MALAYSIA

 

 

 

Mengapa Anda Perlu Menyertai Sekarang?

Ini adalah 10 Alasan ikuti perniagaan perniagaan QM

UNTUK SIAPA

Quantum Metal Sesuai Untuk Anda

Kenapa Emas?

Emas adalah bebas daripada sistem kewangan, dan ia sangat bernilai dan dijamin 5000 tahun pengalaman manusia. Emas tidak boleh dicetak lebih dan tidak boleh disusutkan nilainya oleh mana-mana bank, dan tidak seperti mata wang kertas, ia merupakan aset yang tidak tergantung pada janji siapa pun untuk membayar. Mudah dibawa, fakta yang paling penting adalah bahwa emas adalah liabiliti siapa pun.

Security & Safety

Quantum Metal menyediakan cara yang mudah untuk orang ramai untuk membeli Aset Emas digital. Brinks Sebagai Rasmi Golds Bullion Vault. Emas disimpan di Brinks Singapore, 100% Dijamin dan diinsuranskan oleh Lloyd's of London. QM memastikan simpanan & pelaburan emas yang selamat dan mudah di kawal selia oleh web & apps di mana semua transaksi secara telus disahkan oleh pengguna tanpa sebarang gangguan.

Leverage sehingga X10

Gold Asset Enhance (GAE) merupakan Produk Terbaik QM yang Menggunakan instrumen kewangan, konsep Tawarruq. Modal hanya 10gm tetapi kita mendapat nilai 100gm. Keuntungan emas dikira dari nilai X10 dari simpanan emas anda. Jangan lepaskan peluang gandakan simpanan dan aset anda bersama QM.

Berkembang Dengan Emas

QM Reseller Organisation dibahagikan kepada 2 peringkat, Merchant dan Dealer dengan peratusan komisen yang berbeza. Kami sentiasa bersedia untuk Mendengar dan Memahami keadaan penjual semula dan Menyokong mereka dengan pasukan Pemasaran kami.

ALASAN

KENAPA PERLU BERSAMA KAMI?

Menerima Pendapatan Pasif ...!!!

Simpanan & Mengurus Aset

QM memberikan anda cara panduan mengurus & meyimpan emas paling bijak. Jangan Biarkan Inflasi memberi kesan kepada wang simpanan anda. Tukarkan simpanan anda kepada Emas dan kekalkan kestabilan nilainya serta mendapat keuntungan atas kenaikan harganya.

Pelaburan Pintar

Gandakan wang simpanan, menyimpan emas sambil mencari pendapatan sampingan. Pengeluaran ke dalam Akaun Anda atau Emas Fizikal Tiada Had dalam Pengeluaran.

Sistem yang Selamat

Brinks Sebagai Rasmi Gols Bullion Vault. Emas disimpan di Brinks Singapore, 100% Dijamin dan diinsuranskan oleh Lloyd's of London

Register Tanpa Paksaan

Tidak perlu lagi maintain & menaja lagi. Anda beli Emas ikut kemampuan anda tanpa rasa membebankan. Anda juga boleh tambah Simpanan Emas bila-bila masa dan nikmati keuntungan ikut kenaikan harga emas.

Web Percuma Menyertai Pasukan Kami

Taman Emas

Siapa yang tidak mahu memiliki Taman emas? Sekarang Taman emas boleh berada di tangan anda, Bagaimana anda melakukannya?

Ambil keuntungan sekiranya harganya naik. Dana tidak terkunci pada bila-bila masa boleh dijual..

Semua ini dalam satu tangan dan banyak yang menjadikannya kaya dengan program ini, dengan membeli dan menjual dan mengajak rakan sekerja, rakan, dan orang lain untuk maju silahkan daftar dibawah ini.

KENAPA TUNGGU LAGI?

Beli 10 Gram Emas Dapatkan Pembiayaan untuk 100 Gram Emas!

Cara Mendaftar QM

Pendaftaran selesai

Sertailah Kami Sekarang!

DALAM QM anda boleh mengembangkan Aset & Simpanan Emas menjadi pendapatan pasif.

Sebarang pertanyaan ? Hubungi WA di bawah

Member QM

Sponsor

Situs web ini bukan situs web resmi Quantum Metal  dan Kami adalah Pengecer Resmi yang terdaftar di bawah QM . Kami adalah tim ahli, pengusaha, profesional, pemasar jaringan, dan pembuat program yang bersama-sama berkontribusi pada gerakan ini.

Copyright @2021  – All Rights Reserved